Lista de mones presente

De Vicipedia
Jump to navigation Jump to search
Mone Sifra de ISO Simbol Unia fratal ‡ Unias fratal per unia xef Valua fisada Pais, teritorio, o organiza
Afgani afgani AFN ؋ Pul 100 Afganistan
Apsar abcaz RUB 10 Abcazia
Ariari malagasi MGA Ar Iraimbilanja 5 Madagasicara
Balboa panaman PAB B/. Sentesimo 100 USD 1 Panama
Bat tai THB ฿ Satang 100 Tai
Bir itiopian ETB Br Santim 100 Itiopia
Bolivar venezuelan VES Bs.S. o Bs. Sentimo 100 Venezuela
Boliviano bolivian BOB Bs. Sentavo 100 Bolivia
Cetsal guatemalteca GTQ Q Sentavo 100 Guatemala
Ciat miama MMK Ks Pia 100 Miama
Cina papuan PGK K Toea 100 Papua Gine Nova
Cip lau LAK At 100 Lau
Colon costarican CRC Sentimo 100 Costa Rica
Cordoba nicaraguan NIO C$ Sentavo 100 Nicaragua
Coruna txesce CZK Haler 100 Txesco
Crona faroisce FOK † kr Oira 100 DKK 1 Faro, Isolas
Crona islansce ISK kr Eirir 100 Island
Crona svensce SEK kr Ore 100 Sveria
Crone dansce DKK kr Ore 100 Danmarc
Crone norsce NOK kr Ore 100 Noria
Cuanza angolan AOA Kz Sentimo 100 Angola
Cuatxa malaui MWK MK Tambala 100 Malaui
Cuatxa zambian ZMW ZK Nguee 100 Zambia
Cuna corvatsce HRK kn Lipa 100 Corvatsca
Dalasi gambian GMD D Butut 100 Gambia
Denar macedonsce MKD ден Deni 100 Macedonia
Dinar baraini BHD .د.ب Fils 1000 USD 1/0.376 Barain
Dinar cuaiti KWD د.ك Fils 1000 USD 1/0.29963 Cuait
Dinar iraci IQD ع.د Fils 1000 Irac
Dinar jazairi DZD د.ج Santim 100 Jazair
Dinar libi LYD ل.د Dirham 1000 Libia
Dinar serbsce RSD дин. o din. Para 100 Serbia
Dinar tunisi TND د.ت Milim 1000 Tunis
Dinar urduni JOD د.ا Cirx 100 Urdun
Dirham amirati AED د.إ Fils 100 USD 1/3.6725 Amirias Arabi Unida
Dirham magribi MAD د.م. Santim 100 Magrib
Dobra santomense STN Db Sentimo 100 EUR 1/24.5 San Tome e Prinsipe
Dolar american USD $ Sent 100 Statos Unida de America
Dolar australian AUD $ Sent 100 Australia
Dolar bahaman BSD $ Sent 100 USD 1 Bahamas
Dolar barbadian BBD $ Sent 100 USD 0.5 Barbados
Dolar belau $ Sent 100 USD 1 Belau
Dolar belizan BZD $ Sent 100 USD 0.5 Beliz
Dolar bermudan BMD $ Sent 100 USD 1 Bermuda
Dolar canadian CAD $ Sent 100 Canada
Dolar ciribati KID $ Sent 100 AUD 1 Ciribas
Dolar de Caiman KYD $ Sent 100 USD 1.2 Isolas Caiman
Dolar de Cook $ Sent 100 NZD 1 Cook, Isolas
Dolar de Pitcairn $ Sent 100 NZD 1 Pitcairn, Isola
Dolar de Trinidad e Tobago TTD $ Sent 100 Trinidad e Tobago
Dolar de Virjin Brites $ Sent 100 GBP 1 Virjin Brites, Isolas
Dolar este caribe XCD $ Sent 100 USD 1/2.7 Caribe Este, La Organiza de statos
Dolar guianan GYD $ Sent 100 Guiana
Dolar jamaican JMD $ Sent 100 Jamaica
Dolar liberian LRD $ Sent 100 Liberia
Dolar micronesian $ Sent 100 USD 1 Micronesia, Statos Federada de
Dolar namibian NAD $ Sent 100 ZAR 1 Namibia
Dolar nauero $ Sent 100 AUD 1 Nauero
Dolar niue $ Sent 100 NZD 1 Niue
Dolar singapor SGD $ Sent 100 Singapor
Dolar solomones SBD $ Sent 100 Isolas Solomon
Dolar sranan SRD $ Sent 100 USD 1/7.458 Suriname
Dolar tuvalu TVD † $ Sent 100 AUD 1 Tuvalu
Dolar viti FJD $ Sent 100 Viti
Dolar zelandes NZD $ Sent 100 Zeland Nova
Dong viet VND Hao 10 Vietnam
Dram artsahi դր. Luma 100 AMD 1 Artsah
Dram haiaren AMD ֏ Luma 100 Haiastan
En nion JPY ¥ o 円 Sen 100 Nion
Escudo capoverdean CVE Esc o $ Sentavo 100 EUR 1/110.265 Capo Verde
Euro EUR Sent 100 Euro, La Zona de
Florin aruban AWG ƒ Sent 100 USD 1/1.79 Aruba
Florin de Antiles Nederlandes ANG ƒ Sent 100 USD 1/1.79 Antiles Nederlandes
Forint magiar HUF Ft Filer 100 Magiar
Franc burundes BIF Fr Sentim 100 Burundi
Franc comori KMF Fr Sentim 100 EUR 1/491.96775 Comori
Franc congoles CDF Fr Sentim 100 Congo, La Republica Democrata de
Franc djibuti DJF Fr Sentim 100 USD 1/177.721 Djibuti
Franc ginean GNF Fr Sentim 100 Gine
Franc pasifica XPF Sentim 100 EUR 0.00838 Pasifica, Cambia franco
Franc ruanda RWF Fr Sentim 100 Ruanda
Franc sentral african XAF Fr Sentim 100 EUR 1/655.957 Africa Sentral, La Banco de statos de
Franc suiz CHF Fr Rapen o sentim 100 Suiz
Franc ueste african CFA Fr Sentim 100 EUR 1/655.957 Africa Ueste, La Banco sentral de statos de
Geneh misri EGP £ o ج.م Cirx 100 Misre
Guarani paraguaia PYG Sentimo 100 Paraguai
Gud aitian HTG G Sentim 100 Aiti
Hrivnia ucrainsce UAH Copica 100 Ucraina
Iuan hongkong HKD $ o 元 Sin 100 Hongkong
Iuan jonguo CNY ¥ o 元 Fen 100 Jonguo
Iuan macau MOP P, $, o 圓 Sin 100 HKD 1/1.03 Macau
Iuan taiuan TWD $ o 圓 Fen 100 Taiuan
Junaih sudani SDG ج.س. Cirx 100 USD 1/45 Sudan
Junaih sude sudani SSP £ Cirx 100 Sudan Sude
Lari cartuli GEL Tetri 100 Sacartvelo
Lec xcip ALL L Cindarce 100 Xciperia
Lempira onduran HNL L Sentavo 100 Onduras
Leone sieraleonian SLL Le Sent 100 Siera Leon
Leu moldovan MDL L Ban 100 Moldova
Leu romanian RON lei Ban 100 Romania
Lev balgarsce BGN лв Stotinca 100 EUR 1/1.95583 Balgaria
Lilangeni suazi SZL L Sent 100 ZAR 1 Suaziland
Lira lubnani LBP ل.ل Cirx 100 USD 1/1507.5 Lubnan
Lira suri SYP £ o ل.س Cirx 100 Suria
Lira turces TRY Curux 100 Turcia
Loti lesoto LSL L Sente 100 ZAR 1 Lesoto
Manat azerbaidjani AZN Capic 100 Azerbaidjan
Manat turcmen TMT m Tennesi 100 Turcmenistan
Marca bosnian BAM KM o КМ Fening 100 EUR 1/1.95583 Bosnia e Hersegovina
Metical mosambican MZN MT Sentavo 100 Mosambic
Nacfa ertri ERN Nfk Sent 100 USD 1/15 Ertra
Naira nijerian NGN Cobo 100 Nijeria
Ngultrum drucpa BTN Nu. Txetrum 100 INR 1 Druciul
Obliga zimbabuean ZWB † $ Sent 100 USD 1 Zimbabue
Paanga tongan TOP T$ Seniti 100 Tonga
Paund brites GBP £ Peni 100 Rena Unida
Paund de Alderni £ Peni 100 GBP 1 Alderni
Paund de Asension £ Peni 100 GBP 1 Asension
Paund de Falkland FKP £ Peni 100 GBP 1 Falkland, Isolas
Paund de Georgia Sude e la Isolas Sandwich Sude £ Peni 100 GBP 1 Georgia Sude e la Isolas Sandwich Sude
Paund de San Elena SHP £ Peni 100 GBP 1 San Elena
Paund de Tristan de Cunia £ Peni 100 GBP 1 Tristan de Cunia
Paund gernsies GGP † £ Peni 100 GBP 1 Gernsi
Paund jersies JEP † £ Peni 100 GBP 1 Jersi
Paund jibraltarian GIP £ Peni 100 GBP 1 Jibraltar
Paund manes IMP † £ Peni 100 GBP 1 Man, Isola
Peseta sahari ₧ o Ptas Sentimo 100 EUR 1/166.386 Sahara Ueste
Peso arjentina ARS $ Sentavo 100 Arjentina
Peso colombian COP $ Sentavo 100 Colombia
Peso cuban CUP $ Sentavo 100 Cuba
Peso dominican DOP $ Sentavo 100 Dominican, La Republica
Peso mexican MXN $ Sentavo 100 Mexico
Peso pilipina PHP Sentimo 100 Pilipinas
Peso txilan CLP $ Sentavo 100 Txile
Peso uruguaia UYU $ Sentesimo 100 Uruguai
Pula tsuana BWP P Thebe 100 Botsuana
Rand sudafrican ZAR R Sent 100 Sudafrica
Real brasilera BRL R$ Sentavo 100 Brasil
Rial catari QAR ر.ق Dirham 100 USD 1/3.64 Catar
Rial iamani YER Fils 100 Iaman
Rial irani IRR Dinar 100 Iran
Rial saudi SAR ر.س Halala 100 USD 1/3.75 Arabia Saudi
Rial umani OMR ر.ع. Baisa 1000 USD 1/0.384497 Uman
Riel camputxa KHR Sen 100 Camputxa
Ringit brune BND $ Sen 100 SGD 1 Brune
Ringit malaisian MYR RM Sen 100 Malaisia
Rublo bielarusce BYN Br Capieica 100 Bielarus
Rublo rusce RUB Copeica 100 Rusia
Rublo transnistrian PRB † р. Copeica 100 Transnistria
Rufia divehi MVR Laari 100 Divehi
Rupi barati INR Paisa 100 Barat
Rupi maurisian MUR Sent 100 Mauris
Rupi nepali NPR Paisa 100 INR 1 Nepal
Rupi pacistani PKR Paisa 100 Pacistan
Rupi sexeles SCR SR o SRe Sent 100 Sexeles
Rupi srilanca LKR Rs රු o ரூ Sent 100 Srilanca
Rupia indonesian IDR Rp Sen 100 Indonesia
Sedi ganaian GHS Peseua 100 Gana
Sol peruan PEN S/. Sentimo 100 Peru
Som cirgiz KGS с Tiin 100 Cirgistan
Som uzbec UZS so'm o сўм Tiin 100 Uzbecistan
Somoni tadjici TJS ЅМ Diram 100 Tadjicistan
Taca bangla BDT Poixa 100 Bangladex
Tala samoan WST T Sene 100 Samoa
Tenge cazac KZT Tiın 100 Cazacstan
Togrog mongol MNT Mongo 100 Mongol
Ugia muritani MRU UM Houms 5 Muritania
Uon tehan KRW Txon 100 Tehan
Uon txoson KPW Txon 100 Txoson
Vatu vanuatu VUV Vt Vanuatu
Xecel israeli ILS Agora 100 Israel
Xiling cenian KES Sh Sent 100 Cenia
Xiling somali SOS Sh Sent 100 Somalia
Xiling somalilandes SLS † Sl Sent 100 Somaliland
Xiling tanzanian TZS Sh Sent 100 Tanzania
Xiling ugandan UGX Sh Sent 100 Uganda
Zloti polsce PLN Grox 100 Polsca
  • † Sifra nonofisial.
  • ‡ En elefen la parola comun per cualce unia monal fratal egal a 1/100 de unia monal xef es "sentim".