Paje xef

De Vicipedia
(Redirijeda de Paje Xef)

Bonveni a la Vicipedia de elefen

(lingua franca nova)
la ensiclopedia libre cual cadun pote edita!

Aora nos ave 4,254 articles.
Categorias major ➙

Arte
Arte
Arte
Siensa umana
Siensa umana
Siensas umana
Matimatix
Matimatix
Pasatempo
Siensas natural
Siensas natural
Siensas natural
Tecnolojia
Tecnolojia
Tecnolojia
Elefen
Elefen
Elefen

Henrietta Maria de Frans ia es la sposa real de Re Charles de England, Scotland, e Er, e la madre de sua susedentes Charles 2 e James 2/7

Antoon van Dyck (plu tarde, Anthony van Dyck, 22 marto 1599 – 9 desembre 1641) ia es un artiste flames de la eda baroca ci ia deveni la depintor de la corte de Re Charles de England, Scotland, e Er, pos susede en Nederland sude e Italia.

La enfante sete de Frans van Dyck, un mercator rica de seda en Antwerp, Antoon ia depinta de un eda temprana. En sua adolese, el ia es ja joia susede como un depintor autonom, e deveni un mestre en la sindicato de Antwerp en 1618. Alora, el ia labora en la studio de Peter Paul Rubens, la depintor plu famosa de Europa norde en sua eda. El ia deveni un influe major sur Antoon.

Van Dyck ia labora en London per alga menses en 1621, e alora revi a Flandre per un tempo corte, ante viaja a Italia, do el ia resta asta 1627, per la plu parte en Genova. En la desenio de 1620 tarde, el ia completa sua serie de gravas personal, xef de otra artistes, per cual el ia es multe amirada.

Per plu, vade a Antoon van Dyck

Per un introdui simple a la crea o edita de pajes sur esta vicipedia vade asi!